0 items 0.00 0

Carrito

Register Form

Please fill up the form below:

1ª EDICIÓ de formació magistral de cuina japonesa

Aquest esdeveniment ja esta iniciat.

1ª EDICIÓ de formació magistral de cuina japonesa

  • 28 May 2018
  • Ebreterra, Deltebre
  • Tarragona / Spain

Reportatge fotogràfic de l'esdeveniment

Grup1 - Grup2


Organitzadors:


Col·laboradors:

logo sukomi

Amb el suport de:

consell comarcal baix ebre
 

1ª EDICIÓ de formació magistral de cuina japonesa

 

Grup 1

Grup 2

Dilluns i dimecres 17:00 a 20:00

Dimarts i dijous 17:00 a 20:00

Inici 28/05 - Final 18/06

Inici 29/05 - Final 19/06

 

 

Formador: Hèctor Ribeiro(Sukomi)

 

Espai: EbreTerra - Deltebre

 

Objectius:

 

-Aprendre les receptes més actuals, utilitzant els productes de temporada i fusionant l'exotisme japonès amb la proximitat de la nostra matèria primera.

 

Hores: 20h

    Marc teòric dels orígens i tradicions

    Elaboració i presentació de plats

    Tast de les receptes treballades

    Sushi

    Sashimi

    Nigiri i Maki, fent ús del salmó(sake) i tonyina(moguro)

    Tepures, fregidures ràpides japoneses de marisc i verdures, fregides a alta temperatura durant poc temps

    Professional de l'esdeveniment

    Hèctor Ribeiro

    Shusi-man

    Hèctor Ribeiro, Sushi-man...