Gastronomia del lloc Creació de tapes

  • 29 maig 2017
  • 0 Comments

La gastronomia del lloc d’una manera diferent amb Vicent Guimerà

La primera edició de l’esdeveniment de creació de tapes i presentació de plats  organitzat per E-forma’t Events,  es celebrarà el proper 5 de juny  a l’espai Ebreterra a Deltebre. El  propòsit d’aquest esdeveniment es de potenciar i difondre la gastronomia del lloc i l’elaboració de tapes d’alt nivell culinari. L’ esdeveniment contarà amb la presència de Vicent Guimerà, cuiner de l’any a Catalunya i Estrella Michelin 2017, el que mostrarà als assistents tècniques per a una elaboració més sofisticada dels plats tradicionals amb productes de les nostres terres.

Comptarem amb el patrocini de dues empreses del Territori, que col.laborem amb els ingredients principals dels plats.

Sorolla BacallanersCademar    

creacio-de-tapes-i-presentacio-de-plats primera edicion

Creació de tapes i presentació de plats 1ª EDICIÓ