Agrair la participació a tots i cadascun dels nostres patrocinadors

  • 23 Jun 2017
  • 0 Comments

Des de E-forma’t Events volem agrair la participació a tots i cadascun dels nostres patrocinadors a les dues edicions de l’esdeveniment culinari celebrats el 5 i 19 de Juny. Gràcies a:

 

SOROLLA BACALLANERS (Tortosa) patrocinador del plat: Lasanya de cruixent de bacallà amb cirers, coco, tomàquet i alfàbrega.

CADEMAR ( Cases d’Alcanar) i LA MUSCLERA (Amposta) patrocinador del plat: Musclos amb cogombre i escabetx

 

PRODUCTES PUIG (Tortosa) patrocinador del plat: Got de cua de bou amb parmentier de patata i cacau

 

TANINS VINOTECA (Tortosa) patrocinador del maridatge del plat got de cua de bou amb vi Ilercavónia (Terra Alta)

 

VITALPLAN I CASSIL (Tortosa) patrocinador del pica pica dolç amb coc i pastissets