0 items 0.00 0

Carrito

Register Form

Please fill up the form below:

Mago More

Mago More

Coaching

El Mago More va estudiar en la Universitat Politècnica de Madrid, on gairebé es va llicenciar com a Enginyer Superior Informàtic i és Màster en Programa de Direcció General pel IESE-Universitat de Navarra.

Extraordinàriament polifacètic en constant cerca de noves oportunitats, el Mago More ha anat ampliant i canviant el focus de la seva activitat, desenvolupant diferents facetes com la de presentador, empresari, guionista de José Mota, actor i conferenciant, cosa que li ha aportat un extens coneixement i experiència professional en diferents àmbits.

Actualment és àmpliament reconegut com a conferenciant de gran prestigi i se’l considera un líder en presentacions d’esdeveniments i un referent professional de la comunicació, amb una mitjana de dues-centes actuacions a l’any per a col•laborar amb les empreses més importants a Espanya com Microsoft, Cepsa, Telefónica, BBVA, Eulen, Banc de Santander, Endesa, Renault…

“Antes las marcas te miraban por encima del hombro, ahora las marcas nos miran a los ojos. Si seguimos haciendo lo mismo, vamos a tener siempre lo mismo. Antes el pez grande se comia al chico, ahora el pez rápido se come al lento.

Fórmula para solucionar la crisis es E=mc2 -> M+E+C -> Mueve El Culo”

www.magomore.com