0 items 0.00 0

Carrito

Register Form

Please fill up the form below:

Teresa Giné Llaveria

Teresa Giné Llaveria

Speaker

Tere Giné és una comunicadora Ebrenca amb una experiència de més de 22 anys en el món de la comunicació local i territorial. Va començar com a col·laboradora, a l’inici de la seva creació, de la Plana Ràdio de Santa Bàrbara on finalment d’una afició va néixer la seva professió..

Des de l’any 1996 fins al 2006 va conduir el magazine del desaparegut c-21 Roquetes, “la nit del 21” i altres programes del mateix mitjà, combinant aquesta feina, amb la de locutora de la Plana Ràdio.

També ha realitzat diferents programes al Canal Terres de l’Ebre, el magazine “l’Ebre ara i aquí”; l’espai d’entrevistes d’actualitat municipal “poble a poble” ; “l’esmolet” on es feia promoció de diferents fires del territori i col·laborant per al mateix mitjà amb la Xarxa Comunicació.

S’ha encarregat de presentar diferents esdeveniments: presentacions de festes majors (Santa Bàrbara, Alfara de Carles, Aldover, Godal, Mas de Barberans…) esdeveniments culturals, esportius, conferències, espectacles solidaris, musicals, desfilades de moda o fins i tot algun esdeveniment en empreses privades, a nivell del seu municipi i Terres de l’Ebre.

La passió per la seva feina, és una de les característiques més destacades d’aquesta comunicadora ebrenca.