0 items 0.00 0

Carrito

Register Form

Please fill up the form below:

Victor Küppers

Victor Küppers

Coaching

Victor Küppers és Llicenciat en ADE i Doctor en Humanitats. Dintre la seva trajectòria professional destaca el seu pas per l’ IEDE, la seva vicepresidència a BarnaConsulting Group i la creació de l’empresa Küppers&Co on ha desenvolupat diferents projectes de formació i ha impartit conferències per a algunes de les empreses més importants a escala internacional.

Victor Küppers és conferenciant, consultor, escriptor, … i sobretot entusiasta. Es dedica a la formació per vocació i actualment imparteix classes de Direcció Comercial i Intel·ligència emocional a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona.

«Em dedico a la formació per vocació, és un treball fantàstic. No sóc un expert ni tinc la capacitat d’investigar o crear coses noves, em limito a llegir als experts, copiar les idees que m’agraden i transmetre-les. No sóc un savi, però llegeixo als savis.»

En Victor Küppers creu fermament en les possibilitats que tenen totes les persones i en la importància de les nostres actituds personals per desenvolupar el nostre enorme potencial.

«En el meu treball considero molt important facilitar que les persones treballin sobre la base de principis i valors humans. Estic plenament convençut que l’única vida que té sentit és una vida amb sentit.»

En les seves conferències, Victor Küppers exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per a desenvolupar el potencial de cada persona. Les seves sessions giren entorn als principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per a ser millor persona, i la importància de viure les nostres vides personals i professionals amb alegria , entusiasme i generositat.

«L’objectiu de les meves conferències és que actuïn de revulsiu i ajudin als participants a reflexionar perquè aconsegueixin potenciar la seva motivació, que treballin i visquin amb més alegria, il•lusió i optimisme.»

«Professionalment, la diferència està amb l’actitud. Els coneixements sumen, però les actituds es multipliquen.»