0 items 0.00 0

Carrito

Register Form

Please fill up the form below:

Hèctor Ribeiro

Hèctor Ribeiro

Shusi-man

Hèctor Ribeiro, Sushi-man del restaurant Sukomi Hèctor va entrar al món de la gastronomia asiàtica ara fa 10 anys. Durant aquest temps s’ha especialitzat en cuina japonesa plasmant la seva filosofia en l’elaboració de plats d’alta qualitat.

La seva àmplia trajectòria en el món de la cuina japonesa l’ha portat a participar en la Final Nacional Global Sushi Challenge Espanya, on es va classificar com a finalista a escala nacional. El Global Sushi Challenge és un dels majors concursos de Sushi del món, on participen 14 països.

La seva experiència, coneixements, habilitats i excepcional tècniques en cuina japonesa estan avalades pel World Sushi Skills Institue i per All Japan Sushi Association (Japò). L’Hèctor també va assistir a la segona edició del curs d’especialistes de Sushi tradicional japonès organitzat per Nayoga Sushi School (Portugal).

En la seva trajectòria com a professional en restaurants especialitzats en cuina Japonesa segueix demostrant la seva passió i excel·lència dia a dia. Actualment Hèctor és el principal sushi-man al restaurant Sukomi a Tortosa.

www.sukomi.es