0 items 0.00 0

Carrito

Register Form

Please fill up the form below:

Toni Vivas Marquez

Toni Vivas Marquez

Especialista En Tecnologia

Toni Vivas Márquez és, des del 2010, formador de cursos i innovació tecnològica per a empreses. Les seves formacions estan enfocades des de la visió de les noves tecnologies, la informàtica, la gestió de sistemes i, sobretot, les eines de Google.

Toni va començar a formar-se en l’àmbit del desenvolupament tecnològic, en la Universitat Politècnica de Valencia (UPV),  on es va convertir en expert en Desenvolupament d’aplicacions informàtiques i especialista en màrqueting en Online. Això, li va permetre aplicar els seus coneixements en l’àmbit laboral, fundant l’empresa de Digiproject Sport on treballa amb esportistes de nivell nacional i internacional.

Després, va continuar formant-se en diferents àrees com el posicionament SEO i SEM o el Business Intelligence i al Big Data. Però de totes aquestes formacions, una de les més importants va ser la d’expert en Eines de Google, que va cursar en la UOC.

Per aquesta raó, impartirà, juntament amb E-format, una formació en Eines de Google. La formació orientarà els treballadors, autònoms i aturats en, situacions on aprendran a traure el màxim partit a les eines de Google, amb l’objectiu d’organitzar millor el seu treball dia a dia i guanyar temps en el desenvolupament de les tasques diàries.